Bengt Lewin Specialisttandvård

Samarbetspartner

Straumann

Straumanns uppdrag är att hjälpa kunder som arbetar med implantatbehandling, restorativ tandvård och vävnadsregeneration att nå bästa möjliga resultat. I enlighet med vårt motto "Simply Doing More" erbjuder vi optimala lösningar med vars hjälp yrkesutövare inom tandvården kan ge sina patienter bästa tänkbara vård.

Nobel Biocares Kvalitetsgaranti

Som föregångare och ledande innovatör inom protetisk och estetisk tandvård erbjuder Nobel Biocare tandvårdsspecialister implantat och protetiska lösningar med högsta tänkbara standard. Produkterna tillverkas med allra senaste produktionsteknik och genomgår rigorösa kvalitetskontroller och tester innan de levereras till tandvårdskliniker.
För patienternas bästa har effektiviteten hos alla våra produkter testats vetenskapligt. Nobel Biocare har mer än 40 års tandvetenskaplig forskningserfarenhet och offentliggör alla relevanta data och rekommenderar att implantatpatienter endast väljer testade och beprövade produkter.

Astra Tech

Astra Tech är ett av marknadens ledande implantatföretag och har en lång tradition av forskning och produktutveckling. Omfattande vetenskap­lig dokumentation och kliniska studier av vårt implantatsystem visar på framstående resultat – på både kort och lång sikt. Vårt implantat, OsseoSpeed™ TX, har en fluorbehand­lad yta som både genererar mera ben snabbare och påskyndar läkningsprocessen. En patenterad innovation som gör det möjligt för fler människor att få säker tandersättning som ser ut, känns och fungerar som naturliga tänder.

Implantat är ett annat namn på titanskruven som sätts i käk­benet och som bildar basen för den förlorade tanden. Längd och tjocklek på implantatet anpassas efter hur mycket benvävnad man har och hur kraftig käken är. För ett bra slutresultat, det vill säga en säker montering av den nya tandkronan, skruvas eller cementeras en distans av titan eller keramik på implantatet. När implantat och distans är på plats återstår den nya tandkronan, bron med flera tänder alternativt protesen för hela över- eller underkäken. Oavsett omfattning och lösning på implantatet kan du vara säker på att få tänder som sitter fast en lång tid framöver.

Besök gärna vår hemsida www.somnaturligatander.se för mer information och bilder.

BIOMET 3i 

Tandimplantat har visat sig vara den mest sofistikerade och tillförlitliga behandlingen för att ersätta saknade tänder. Dr Richard Lazarra grundade BIOMET 3i för mer än 20 år sedan för att erbjuda sina patienter förbättrad tandvård. BIOMET 3i är en av världens ledande tandimplantattillverkare och företagets innovationer har dokumenterats i mer än hundra vetenskapliga publikationer. 2 700 gånger varje dag hjälper BIOMET en kirurg att ge individuell behandling till en patient någonstans i världen.

Boka behandling redan idag

Hör av dig till oss redan idag om du är i behov av någon av våra behandlingar.